Ante Topića Mimare 11 a
Zagreb Hrvatska
Pon-Pet
08:00 - 16:00
091/620-0041
091/5000-176
01/5802-835
info@mark-bau.hr

O nama

Naša vizija i misija

Od samog početka MARK-BAU d.o.o. ima jednu viziju i misiju a to je postati jedna od vodećih građevinskih firmi na području REP.HRVATSKE, te je iz dana u dan sve bliže zadanom cilju, na području grada ZAGREBA misija je ispunjena kroz ispunjavanje svakodnevnih ciljeva i preko zadovoljnih klijenata. Svaki zadovoljni klijent naš je primarni cilj, a mi kvalitetom činimo da svi naši klijenti budu zadovoljni našim radom.

Općenito

Kao najznačajniji segment djelatnosti ističemo područje suhe gradnje za tržište sa vrlo visokim tržišnim udjelom u gradu Zagrebu, vezano na dugogodišnju tradiciju, iskustvo i kvalitetu potvrđenu na tržištu. Do sada stečena iskustva na izgradnji nekoliko tisuća objekata, vlastita tehnološka i projektna rješenja, inženjering, uvođenje noviteta i elokventne iskorake mladih stručnjaka koristimo u prilagođavanju svim zahtjevima kupaca, naručitelja i investitora.

Kvaliteta

Upućenost na zadovoljstvo kupaca i proboj na tržištu s argumentacijom faktora kvalitete, oduvijek su iziskivali postizanje visoke razine kvalitete naših proizvoda.

Suha gradnja

Izgradnja potkrovlja
Knauf gips-kartonske ploče karakterizira dobra sposobnost upijanja vlažnog zraka iz prostorije, te regulacija hladnoče i buke, ovi sistemi idealni su za preuređenje svih vrsta potkrovlja.
U kombinaciji sa izolacijskim materijalima, gipsane ploče štite od hladnoče zimi ili od vručina ljeti.
Također, Knauf gips-kartonske ploče omogućuju zrakonepropustnost i reguliraju klimu u prostoru, te su određeni vremenski period ovisno o debljini vatrootporne – gips ploče ne gore.
Spušteni stropovi
Spušteni stropovi izrađeni od Knauf sistema idealno su rješenje, kako za moderno uređene prostore, tako i za adaptaciju starijih devastiranih prostora i interijera.
Mogućnosti kreativnog oblikovanja su gotovo beskonačne. Gipsane elemente postavljamo prema vašim individualnim zahtjevima i možemo ih postaviti uz brojne varijacije. Tako savršeno oblikovan spušteni strop postat će uskoro središte pozornosti u vašem stanu, uredu, restoranu, hotelu ili bilo kojem drugom objektu.
Pregradni zidovi
Pregradni zidovi izrađeni su iz potkonstrukcije i obloge iz gipsanih ploča. Potkonstrukcija se sastoji iz čeličnih, pocinčanih profila; na njih se obostrano montiraju gipsane ploče. Izvedba potkonstrukcije i vrsta obloge ovisi o zahtjevima stabilnosti zida (visina ugradnje, namjena korištenja prostorije), zvučne zaštite i zaštite od požara

Fasade

Fasada nije samo ukras građevine – ona mora ispunjavati važne kriterije i s aspekta zaštite.
Poput kože, fasada na građevini preuzima višestruku funkciju: zaštitnu, izolacijsku i estetsku. Istovremeno je fasada, naravno, i posjetnica Vaše kuće.
Atmosferska vlaga ne smije prodirati kroz fasadni sustav, a vlaga iz unutrašnjosti prostorija mora stalno izlaziti. Oscilacije i razlike temperature do 50°C konstantno opterećuju fasadni sustav. Stambena klima je odlučujući faktor za kvalitetu života.
Pri podešavanju konstantne sobne temperature – hlađenjem ljeti odnosno toplinskom izolacijom zimi – fasadni sustav preuzima glavni zadatak. Ispunjava li učinkovito svoju zadaću, primjećuje se prije svega na troškovima grijanja i ostalim troškovima koji nastaju zbog popravaka, poput popravaka šteta nastalih zbog vlage ili plijesni. Različiti načini primjene i različite podloge, od fasadnih sustava zahtijevaju poseban pristup pri odabiru materijala, sve komponente moraju biti međusobno kompatibilne. Za optimalnu funkcionalnost, zid i fasadni sustav moraju se savršeno uskladiti.

Soboslikarski i ličilački radovi

Kao izvođači soboslikarskih i ličilačkih radova, našu smo reputaciju kvalitetne izvedbe i iznimnog zadovoljstva kupaca gradili pridajući posebnu pozornost detaljima u svakom dobivenom poslu. Naš je proizvod svaki dan izložen u kućama i stanovima te poslovnim i stambenim zgradama, odražavajući našu stručnost u različitim okruženjima.
Brza i neprestana komunikacija te pažnja posvećena detaljima, naš su način da premašimo vaša očekivanja. Zajedno ćemo postići jasno razumijevanje vašeg projekta i pronaći prikladnu boju, tapetu ili drugi materijal koji bi odgovarao vašim potrebama. Cijenimo vrijeme i energiju koju ulažete u projekt poboljšavanja svog doma i u odabir uglednog izvođača soboslikarskih i ličilačkih radova.
Bilo da se vaš projekt sastoji od unutrašnjeg ili vanjskog ličenja, bojanja stolarije ili sl., vjerujemo da nema posla zbog kojega vrijedi žrtvovati naš dobar glas. Od priprema za ličenje do završnog čišćenja na kraju, usredotočujemo se na detalje kako bismo bili sigurni da naš rad neće samo izgledati izvrsno, već će i trajati. Nudimo besplatnu procjenu troškova, izvrsnu vrijednost i iznimno konkurentnu cijenu kako bi vam zajamčili da svaki projekt koji nam povjerite bude pravilno dovršen, i da vi budete potpuno zadovoljni.

Nastavljajući koristiti stranice, pristajete na korištenje kolačića. Saznaj više

Postavke kolačića na ovoj web stranici su postavljene na "dopustiti kolačiće" kako bi vam dali najbolje iskustvo pregledavanja stranice. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića kliknite "Prihvati". Za više informacija o kolačićima posjetite gov.hr/cookies

Zatvori