O nama

Tvrtka MARK-BAU d.o.o. kvalitetno vrši usluge kompletne gradnje. Tvrtka djeluje prvenstveno na području Zagreba i Zagrebačke županije, ali po dogovoru i diljem Hrvatske.

Naša vizija i misija

Od samog početka MARK-BAU d.o.o. ima jednu viziju i misiju a to je postati jedna od vodećih građevinskih firmi na području REP.HRVATSKE, te je iz dana u dan sve bliže zadanom cilju, na području grada ZAGREBA misija je ispunjena kroz ispunjavanje svakodnevnih ciljeva i preko zadovoljnih klijenata. Svaki zadovoljni klijent naš je primarni cilj, a mi kvalitetom činimo da svi naši klijenti budu zadovoljni našim radom.

Općenito

Kao najznačajniji segment djelatnosti ističemo područje visokogradnje za tržište s vrlo visokim tržišnim udjelom u gradu Zagrebu, vezano na dugogodišnju tradiciju, iskustvo i kvalitetu potvrđenu na tržištu. Do sada stečena iskustva na izgradnji nekoliko tisuća objekata, vlastita tehnološka i projektna rješenja, inženjering, uvođenje noviteta i elokventne iskorake mladih stručnjaka koristimo u prilagođavanju svim zahtjevima kupaca, naručitelja i investitora.

Kvaliteta

Upućenost na zadovoljstvo kupaca i proboj na tržištu s argumentacijom faktora kvalitete, oduvijek su iziskivali postizanje visoke razine kvalitete naših proizvoda.

Protupožarna zaštita

Fasade

Fasada nije samo ukras građevine – ona mora ispunjavati važne kriterije i s aspekta zaštite. Poput kože, fasada na građevini preuzima višestruku funkciju: zaštitnu, izolacijsku i estetsku. Istovremeno je fasada, naravno, i posjetnica Vaše kuće. Atmosferska vlaga ne smije prodirati kroz fasadni sustav, a vlaga iz unutrašnjosti prostorija mora stalno izlaziti. Oscilacije i razlike temperature do 50°C konstantno opterećuju fasadni sustav. Stambena klima je odlučujući faktor za kvalitetu života. Pri podešavanju konstantne sobne temperature – hlađenjem ljeti odnosno toplinskom izolacijom zimi – fasadni sustav preuzima glavni zadatak. Ispunjava li učinkovito svoju zadaću, primjećuje se prije svega na troškovima grijanja i ostalim troškovima koji nastaju zbog popravaka, poput popravaka šteta nastalih zbog vlage ili plijesni. Različiti načini primjene i različite podloge, od fasadnih sustava zahtijevaju poseban pristup pri odabiru materijala, sve komponente moraju biti međusobno kompatibilne. Za optimalnu funkcionalnost, zid i fasadni sustav moraju se savršeno uskladiti.

Gipskartonski radovi

Kao izvođači gipskartonskih, soboslikarskih i ličilačkih radova, našu smo reputaciju kvalitetne izvedbe i iznimnog zadovoljstva kupaca gradili pridajući posebnu pozornost detaljima u svakom dogovorenom poslu. Naš je proizvod svaki dan izložen u kućama i stanovima te poslovnim i stambenim zgradama, odražavajući našu stručnost u različitim okruženjima. Brza i neprestana komunikacija te pažnja posvećena detaljima, naš su način da premašimo vaša očekivanja. Zajedno ćemo postići jasno razumijevanje vašeg projekta i pronaći prikladnu boju, tapetu ili drugi materijal koji bi odgovarao vašim potrebama. Cijenimo vrijeme i energiju koju ulažete u projekt poboljšavanja svog doma i u odabir uglednog izvođača soboslikarskih i ličilačkih radova. Bilo da se vaš projekt sastoji od unutrašnjeg ili vanjskog ličenja, bojanja stolarije ili sl., vjerujemo da nema posla zbog kojega vrijedi žrtvovati naš dobar glas. Od priprema za ličenje do završnog čišćenja, usredotočujemo se na detalje kako bismo bili sigurni da naš rad neće samo izgledati izvrsno, već će i trajati. Nudimo besplatnu procjenu troškova, izvrsnu vrijednost i iznimno konkurentnu cijenu kako bi vam zajamčili da svaki projekt koji nam povjerite bude pravilno dovršen te da vi budete potpuno zadovoljni.